Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Ροντρίγκεζ ενόψει Σλόβαν - «Φουλάρει» για Ντε Λα Φουέντε

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Ροντρίγκεζ ενόψει Σλόβαν - «Φουλάρει» για Ντε Λα Φουέντε

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/8/2022 11:34
Ξανά ενοχλήσεις νιώθει ο Γκάρι Ροντρίγκεζ και όλα δείχνουν πως θα απουσιάσει από την ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για την τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν για την απόκτηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Δυσάρεστα νέα για τον Κάρλος Κορμπεράν, αφού ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, τον οποίο φαινόταν να υπολογίζει για το βασικό σχήμα στην ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αισθάνεται ενοχλήσεις και θα μείνει λογικά εκτός αποστολής, καθώς το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε σε όλη την προετοιμασία δεν φαίνεται να έχει ξεπεραστεί.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με την Μαρσέιγ, για τον δανεισμό του άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Ο Αμερικανός εξτρέμ, που ενδιαφέρει και την Μπέρνλι, ζήτησε χρόνο να απαντήσει στην πρόταση των Πειραιωτών και ίσως πολλά εξαρτηθούν από το αν τελικά θα έρθει η πρόκριση ή όχι κόντρα στην Σλόβαν.

Αν τυχόν «ναυαγήσει» η περίπτωσή του, ο Ολυμπιακός ίσως ασχοληθεί ξανά με τον Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο οποίος πάντως κοστολογείται 4,5 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.