Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ: Χάνει για αρκετό διάστημα τον Τιάγκο

Λίβερπουλ: Χάνει για αρκετό διάστημα τον Τιάγκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2022 03:41
Εκτός δράσης έως έξι εβδομάδες αναμένεται να μείνει εκτός ο Τιάγκο Αλκάνταρα μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Φούλαμ.

Άσχημα μαντάτα στην Λίβερπουλ όσον αφορά τον τραυματισμό του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός μέσος χτύπησε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης περίπου έξι εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπόρνμουθ, Νιούκαστλ, Έβερτον και Γουλβς.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο πλέον για τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος έχει περιορισμένες λύσεις για τη μεσαία γραμμή, μιας και έχει ήδη χάσει τους Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν και Κέρτις Τζόουνς λόγω τραυματισμών.

Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός παραδέχτηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Φούλαμ πως μια μεταγραφή βγάζει λογική πλέον μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ένα από τα ονόματα που παίζουν ήδη σε αγγλικά δημοσιεύματα είναι αυτό του μέσου της Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.