Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League!

Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/8/2022 00:04
Η εβδομάδα των ρεβάνς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκινάει σήμερα με δέκα αγώνες, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Η αρχή γίνεται στις 19:00, όπου η Ζαλγκίρις, υποδέχεται τη Μπόντο Γκλιμτ, με την αναμέτρηση Ρέιντζερς - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ να ολοκληρώνει το αποψινό πρόγραμμα.

Sportingbet - Κορυφαίο live στοίχημα στα προκριματικά του Champions League!

«Μονομαχίες» σε Ολλανδία και ΣκωτίαΣτο «Philips Stadion», Αϊντχόφεν και Μονακό θα λύσουν τις διαφορές τους, με… φόντο της πρόκριση στα playoff του Champions League. Οι Μονεγάσκοι, αν και παρουσιάστηκαν ανώτεροι στο Πριγκιπάτο, δεν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα απέναντι στους Ολλανδούς. Το τελικό 1-1 άφησε ανοικτούς λογαριασμούς και για τις δύο ομάδες, που έχουν ως στόχο την είσοδο τους στους ομίλους του Champions League. Στις 21:45, η Ρέιντζερς καλείται να ξεπεράσει το… εμπόδιο της έκπληξης της Jupiler League, αλλά και των προκριματικών, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Οι φιναλίστ του Europa League, μετά την ήττα τους με 2-0 την περασμένη εβδομάδα στο Βέλγιο, βρίσκονται με την «πλάτη» στο τοίχo. To συγκρότημα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ ωστόσο διαθέτει αρκετή εμπειρία, καθώς έχει βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν.

Sportingbet - Αμέτρητα ειδικά στα προκριματικά του Champions League!

Προβάδισμα για Βικτορία Πλζεν και Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Σκορ… πρόκρισης πήραν την προηγούμενη εβδομάδα, Βικτόρια Πλζεν και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Συγκεκριμένα, οι Τσέχοι πέρασαν νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Σερίφ Τίρασπολ, ενώ οι Κροάτες επικράτησαν με το ίδιο σκορ στο βαλκανικό «ντέρμπι» κόντρα στην Λουντογκόρετς. Πλέον, η τύχη και των δύο ομάδων βρίσκεται στα χέρια τους, καθώς εκτός από το πλεονέκτημα του ενός γκολ, έχουν και αυτό της έδρας.

Περιμένουν αντίπαλο Μπόντο Γκλιμτ, Μακάμπι Χάιφα, Ερυθρός Αστέρας και Μπενφίκα πολύ δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση τους στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Νορβηγοί διέλυσαν 5-0 τη Ζαλγκίρις και οι Σέρβοι με το ίδιο σκορ, πήραν επίσης ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι της Πιουνίκ. Η Μακάμπι Χάιφα με το 4-0 του Ισραήλ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και η Μπενφίκα μετά το 4-1 επί της Μίντιλαντ, απέκτησαν προβάδισμα τριών τερμάτων και ένα τεράστιο πλεονέκτημα, όσον αφορά την είσοδο τους στους ομίλους του Champions League.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι