Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Ενισχυμένες αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League!

bwin - Ενισχυμένες αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/8/2022 00:04
Απόψε θα διεξαχθούν οι δεύτεροι αγώνες του 3 ου προκριματικού γύρου του Champions League και θα γίνουν γνωστές οι δέκα ομάδες που θα βρεθούν ακόμα πιο κοντά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

bwin - Ειδικά παικτών στα προκριματικά του Champions League!

Όλα «ρευστά»

Οι μισοί από τους δέκα αγώνες του 3 ου προκριματικού γύρου του Champions League, διατηρούν το ενδιαφέρον, αναφορικά με την πρόκριση, στα… κόκκινα! Όλα «ανοιχτά» είναι στο ζευγάρι της Αϊντχόφεν με τη Μονακό. Ο αγώνας των δύο ομάδων στο Μόντε Κάρλο έληξε ισόπαλος 1-1 και όλα θα κριθούν στο γήπεδο της PSV. Χωρίς νικητή και με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Κάραμπακ με την Φερεντσβάρος και το «εισιτήριο» της πρόκρισης θα… σφραγιστεί στη Βουδαπέστη! Προβάδισμα πρόκρισης απέκτησαν Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Βικτόρια Πλζεν, μετά τα πρώτα ματς. Οι Ουκρανοί νίκησαν τη Στουρμ Γκρατς 1-0 στο Λοτζ και ταξίδεψαν στην Αυστρία, για να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ. Στο Ράζγκαρντ, η ομάδα από την Κροατία, έφυγε με το 2-1 από το γήπεδο της Λουντογκόρετς και στην έδρα της, καλείται να πάρει ακόμα μία πρόκριση. Το ίδιο σενάριο «έγραψε» και η Βικτόρια Πλζεν, που έφυγε με το 2-1, από το σπίτι της Σερίφ Τίρασπολ.bwin - Αγορές σε κάθε λεπτό στα προκριματικά του Champions League!

Με το ένα… πόδι στα playoffs

Πολύ πιο «άνετες» θα είναι οι δεύτερες αναμετρήσεις για πέντε ομάδες. Η Μπόντο Γκλιμτ διέλυσε με 5-0 στη Νορβηγία τη Ζαλγκίρις Βίλνιους, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους Λιθουανούς. Το «εισιτήριο» της, στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού, θέλει να τσεκάρει η Μακάμπι Χάιφα μετά το 4-0 του Ισραήλ. Εύκολο έργο είχε και ο Ερυθρός Αστέρας. Το σύνολο του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, διέλυσε 5-0 την Πιούνικ στο Βελιγράδι και το ματς στο Γέρεβαν της Αρμενίας, μοιάζει με… τυπικού χαρακτήρα. Τη μισή «δουλειά» έκανε και η Μπενφίκα, που επικράτησε με 4-1 της Μίντιλαντ στη Λισσαβόνα. Τέλος η Σεν Σιλουάζ συνέχισε να εκπλήσσει! Οι Βέλγοι νίκησαν 2-0 εντός έδρας τη Ρέιντζερς και ταξίδεψαν στη Σκωτία, έχοντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

bwin - Build A Bet* στα προκριματικά του Champions League!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις