Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορμπεράν: «Εμείς θα προκριθούμε αλλά να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε»

Κορμπεράν: «Εμείς θα προκριθούμε αλλά να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/8/2022 11:08
Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στους παίκτες του εν όψει και του παιχνιδιού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και τους εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα προκριθεί, αρκεί να παίξει όπως ξέρει ο ίδιος ότι μπορεί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και για τον επαναληπτικό της Σλοβακίας στον οποίο λογικά θα προβεί σε κάποιες αλλαγές, με τους Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς να είναι έτοιμοι να πάρουν φανέλα βασικού.

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια πράγματα στην αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός για το πρώτο ματς των δύο ομάδων, προτού προσθέσει:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε».

Μου άρεσε ότι μετά το γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση. Είναι σημαντικό αυτό. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε. Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε»
, τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.