Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τεντόγλου: Επέστρεψε με πρωτιά και ρεκόρ μίτινγκ στο Diamond League (video)

Τεντόγλου: Επέστρεψε με πρωτιά και ρεκόρ μίτινγκ στο Diamond League (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2022 19:18
Ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε έναν ακόμη αγώνα, αυτή τη φορά στο Diamond League του Χορζόφ κάνοντας ρεκόρ μίτινγκ με άλμα στα 8.13 μ.

Παρότι δεν βρέθηκε στην καλύτερη του κατάσταση, ο Μίλτος Τεντόγλου διατήρησε το αήττητο σερί στη σειρά των διαμαντιών με άλμα στα 8,13 μ. στη Σιλέσια, στο Diamond League του Χόρζοφ.

Πρόκειται για ρεκόρ μίτινγκ αφήνοντας στην 2η θέση τον ΜακΚάρτερ από τις ΗΠΑ με 8,09 μ., ενώ με την ίδια επίδοση ακολούθησαν, οι Μάσο (Κούβα) και Ντέντι που κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, “ασημένιος” πριν από λίγες ημέρες στο Παγκόσμιο του Όρεγκον, ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 7,64 μ., ήταν άκυρος στη δεύτερη και συνέχισε διαδοχικά με 7,94 μ. και 7,97 μ., πριν “προσγειωθεί” στα 8,13 μ., επίδοση που τον ανέβασε στην πρώτη θέση.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι πραγματοποιεί τον τελευταίο κύκλο αγώνων πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, εκεί όπου θα υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2018 στο Βερολίνο. Στις 10 Αυγούστου θα δώσει το παρών στο Diamond League του Μονακό, στην τελευταία του διοργάνωση πριν τους αγώνες του Μονάχου.

Ο Τεντόγλου έχει επικρατήσει νωρίτερα στη σεζόν στις διοργανώσεις Diamond League του Ραμπάτ (8,27 μ.), του Όσλο (8,10 μ.) και της Στοκχόλμης (8,31 μ.). Φέτος έχει κορυφαία επίδοση 8,36 μ. στον ανοιχτό, ενώ έχει 8,55 μ. από τον χειμώνα και τη διοργάνωση του Βελιγραδίου στον κλειστό στίβο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.