Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το δεξί η Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Με το δεξί η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2022 00:01
Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Μαρτινέλι (20’) και Γουεχί (85’) τα γκολ για τους «κανονιέρηδες» που δυσκολεύτηκαν από την ομάδα του Πατρικ Βιεϊρά.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Άρσεναλ αναδείχθηκε νικήτρια στο πρώτο παιχνίδι της νέας Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο λονδρέζικο ντέρμπι του «Σέλχαστ Παρκ».

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ήταν απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο μισάωρο και πήρε δίκαια το προβάδισμα στο 20ο λεπτό με κεφαλιά του Μαρτινέλι έπειτα από σέντρα του Ζιντσένκο. Κάπου εκεί η Κρίσταλ Πάλας αφυπνίστηκε και έβαλε αρκετά προβλήματα στους «κανονιέρηδες» αλλά ο Ράμσντειλ αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε πραγματοποιώντας δύο μεγάλες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Εντουάρ και Άντερσεν.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ είχε 1-2 καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, δεν το βρήκε και μετά το 60’ άρχιζε να πιέζεται ασφυχτικά από τους «Αετούς» που βρίσκονταν διαρκώς έξω από την περιοχή του Ράμσντέιλ. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον Σαλιμπά άντεξαν την πίεση και στο στο 85’ «κλείδωσαν» τη νίκη με αυτογκόλ του Γουεχί έπειτα από προσπάθεια του Σάκα.

Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ σ’ ένα παιχνίδι με πολύ γρήγορο ρυθμό και η Άρσεναλ ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα δίνοντας συνέχεια στο απόλυτο ξεκίνημα στη σεζόν μετά το 6x6 στα φιλικά προετοιμασίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.