Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κουκουρέγια η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Κουκουρέγια η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2022 14:40
Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρκ Κουκουρέγια από την Μπράιτον, με τον Ισπανό μπακ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028. Στα 55 εκατ. λίρες συν 7 εκατ. λίρες ως μπόνους το ποσό της μεταγραφής!

Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Μαρκ Κουκουρέγια. Οι «μπλε» έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και έφεραν στο Λονδίνο τον Ισπανό αριστερό μπακ για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο 24χρονος βρίσκονταν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι αλλά οι «πολίτες» δεν ανέβηκαν ποτέ από τα 40 εκατ. λίρες (47,6 εκατ. ευρώ) που ήταν διατεθειμένοι να δώσουν. Εκεί έκανε την εμφάνιση της η Τσέλσι, η οποία ανέβασε κατά πολύ την προσφορά και η συμφωνία έκλεισε στα 55 εκατ. λίρες (65,5 εκατ. ευρώ) συν 7 εκατ. λίρες (8,3 εκατ. ευρώ) ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Μέρος της συμφωνίας αποτελεί και η παραχώρηση του 19χρονου στόπερ Κόλγουιλ στην Μπράιτον με τη μορφή δανεισμού χωρίς οψιόν αγοράς.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Μάρκος Αλόνσο ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη αφού οι Καταλανοί βρίσκονται μια «ανάσα» από την απόκτηση του.

Photo Credit: twitter.com/FabrizioRomano


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.