Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στην Premier League!

bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/8/2022 00:04
Η πιο… μεγάλη του καλοκαιριού είναι η αποψινή για τους φίλους του ποδόσφαιρου! Το βράδυ θα γίνει η πρώτη σέντρα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 σε Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Primeira Liga και Super Lig.

bwin – Build A Bet* στην Premier League!

Η Premier League ξεκινά

Το πιο εμπορικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο κάνει σέντρα! Η Premier League καλωσορίζει τους φιλάθλους στα γήπεδα της και ξεκινά με την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να κάνουν… ποδαρικό στη νέα σεζόν με νίκη και να ξεκινήσουν έτσι τη νέα εποχή που θέλουν να χαράξουν. Ο Μικέλ Αρτέτα γέμισε το «οπλοστάσιο» της ομάδας του με παίκτες που γνωρίζουν το πρωτάθλημα, όπως ο Γκάμπριελ Ζέσους και ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο, που αποκτήθηκαν από την Μάντσεστερ Σίτι. «Αντίπαλο» της Άρσεναλ στην πρεμιέρα η… παράδοση. Το αποψινό ματς θα είναι το πέμπτο της 1 ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί Παρασκευή, με τα τέσσερα προηγούμενα να έχει πανηγυρίσει τη νίκη ο γηπεδούχος, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Κρίσταλ Πάλας!bwin – Bundesliga σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Να διατηρήσει τα «σκήπτρα» της

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η απόλυτη κυρίαρχος του γερμανικού ποδόσφαιρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα κάθε χρόνο από το 2012-13 κι έπειτα! Αντίπαλος των Βαυαρών απόψε είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία θέλει στην έδρα να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει της ομάδας του Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

bwin – Κορυφαίο live στοίχημα στη Ligue 1!

Η Ευρώπη «παίζει» μπάλα

Σέντρα και στη Ligue 1, εκεί όπου στην περιοχή της συμβολής των ποταμών Ροδανού και Σον, η Λυών υποδέχεται την Αζαξιό. Από τη Γαλλία στην Πορτογαλία και την πρεμιέρα της Primeira Liga, με το ματς Μπενφίκα – Αρούκα. Στην Eredivisie της Ολλανδίας, η Χέρενφεν αντιμετωπίζει την Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ για την Super Lig Τουρκίας, η πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου από την έδρα της Ιστανμπούλσπορ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις