Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Τσουκουεμέκα

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Τσουκουεμέκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2022 14:35
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα, με τους «μπλε» να ανακοινώνουν την απόκτηση του έως το καλοκαίρι του 2028. Στα 15 εκατ. λίρες συν 5 εκατ. λίρες ως μπόνους το ποσό της μεταγραφής.

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου απέκτησε η Τσέλσι, η οποία έντυσε στα μπλε τον Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα.

Οι «μπλε» έδωσαν τα χέρια με την Άστον Βίλα και απέκτησαν τον 18χρονο Άγγλο μέσο για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο Τσουκουεμέκα είναι διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αγγλίας, μετρώντας 5 γκολ σε 11 συμμετοχές, ενώ με την μεγάλη ομάδα της Άστον Βίλα έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια μετρώντας 1 ασίστ.

Ο νεαρός άσος είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «χωριάτες» με αποτέλεσμα να έμενε ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, αναγκάζοντας την ομάδα του Μπέρμιγχαμ να τον παραχωρήσει. Το ποσό της συμφωνίας έκλεισε στα 15 εκατ. λίρες ενώ συμπεριλήφθηκαν και μπόνους επίτευξης στόχων ύψους 5 εκατ. λιρών.

Όπως επιβεβαίωσε και το νέο «αφεντικό» της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, ο Τσουκουεμέκα θα συμπεριληφθεί κανονικά στο ρόστερ τη νέα σεζόν, αποκλείοντας το ενδεχόμενο δανεισμού: «Είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς νεαρούς παίκτες της Ευρώπης. Είμαστε ευχαριστημένοι που προσθέσαμε ένα τόσο ταλαντούχο νεαρό παίκτη στην ομάδα μας για τη νέα σεζόν και το μέλλον».

Photo credit: chelseafc.com

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.