Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίβιτς: «Έτοιμος να παίξει με Άρη ο Ζάχαβι»

Ίβιτς: «Έτοιμος να παίξει με Άρη ο Ζάχαβι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2022 19:51
Ο Βλάνταν Ίβιτς επιβεβαίωσε ότι ο αστέρας της ομάδας, Εράν Ζάχαβι υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό (4/8) παιχνίδι με τον Άρη. «Τον σεβόμαστε αρκετά, αλλά θέλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε μεταξύ άλλων για τους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ εν όψει της αυριανής (4/8) αναμέτρησης με τον Άρη για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ:

Τη γνώμη του για τον Άρη: «Μένω στην Θεσσαλονίκη εκεί όπου είναι το σπίτι μου και φυσικά όταν έχω χρόνο παρακολουθώ ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω τον Άρη και πως παίζει. Αυτό το καλοκαίρι έκανε 7-8 μεταγραφές και ενίσχυσε την ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Η περσινή του σεζόν ήταν ενδεχομένως μια από τις καλύτερες τα τελευταία 20-30 χρόνια. Τον σεβόμαστε αρκετά, είναι μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο από όταν ήρθε ο νέος ιδιοκτήτης αλλά θέλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση και σκεφτόμαστε πως να τους νικήσουμε. Θέλουμε να τα πάμε καλυτέρα στην άμυνα και να έχουμε περισσότερη ουσία. Είμαστε σίγουρος ότι θα δείχνουμε όλο και καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το εάν ο Ζάχαβι είναι έτοιμος να παίξει: «Ναι φυσικά, μπορεί να παίξει. Περιμέναμε να είναι έτοιμος και τώρα ήρθε η στιγμή. Εάν θα ξεκινήσει; Είμαι χαρούμενος μαζί του και όλα είναι πιθανά».

Για τους τραυματίες: «Οι Παρφέ Γκιαγκόν και Σαχάρ Πιβεν είναι τραυματίες, οι υπόλοιποι είναι εντάξει. Ελπίζω ο Παρφέ να είναι σύντομα μαζί μας και ο Σαχάρ θα μπει τώρα στις προπονήσεις αλλά μετά από ένα μήνα εκτός είναι αδύνατο να ενσωματωθεί στη αποστολή. Επομένως ελπίζουμε να είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το υπάρχον ρόστερ: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι εύκολο να πείσεις παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά να έρθουν εδώ. Κάναμε 2-3 κινήσεις και την τελευταάι στιγμή οι παίκτες αρνήθηκαν να έρθουν για διάφορους λόγους. Θέλουμε να ενισχυθούμε σε συγκεκριμένες θέσεις, η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή και δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Είμαι ο πρώτος που θέλω να γίνουμε πιο δυνατό αλλά δεν θέλω να έρθει κάποιος απλά για να πούμε ότι φέραμε παίκτες»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.