Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ύποπτο για χειραγώγηση φέρεται να είναι το Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα!

Ύποπτο για χειραγώγηση φέρεται να είναι το Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2013 01:17
«Ύποπτο για χειραγώγηση», χαρακτήρισε η ΟΥΕΦΑ το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) σύμφωνα με δημοσίευμα. «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση» τονίζουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitika.gr, το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίζεται ως ύποπτο για χειραγώγηση.

Το παιχνίδι έληξε 3-1 υπέρ των «πρασίνων» και όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, παίχθηκε ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός στοιχημάτων στην επιλογή «τρία έως τέσσερα γκολ».

Το έγγραφο της UEFA έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ την Τετάρτη το πρωί και άμεσα διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση»


Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασαν άμεσα, υποστηρίζοντας πως ο σύλλογος δεν έχει λάβει καμία απολύτως ενημέρωση για το γεγονός αυτό και δεν έχει καμία απολύτως σχέση, αφήνοντας αιχμές για τη «διαδρομή» της είδησης:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία απολύτως ενημέρωση και φυσικά καμία απολύτως σχέση περί του δημοσιεύματος για πιθανή χειραγώγηση του αγώνα του με τον ΠΑΣ. Ανεξάρτητα από αυτό η διαδρομή μιας τέτοιας είδησης, προτού φτάσει στους υποτιθέμενους εμπλεκόμενους, λέει και δείχνει για μία ακόμα φορά πολλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.