Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πόρτο - Τοντέλα 3-0: Υπερπρωταθλητές οι «δράκοι» με... περίπατο

Πόρτο - Τοντέλα 3-0: Υπερπρωταθλητές οι «δράκοι» με... περίπατο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
31/7/2022 00:59
Δίχως να δυσκολευτεί καθόλου, η Πόρτο νίκησε 3-0 την Τοντέλα στον τελικό του πορτογαλικού Σούπερ Καπ στην πόλη Αβέιρο κι επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία της στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Οι «δράκοι» είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα του θεσμού, καθώς έφτασαν τις 23 κατακτήσεις σε 32 παρουσίας, την ίδια ώρα που η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετράει 9 και η Μπενφίκα 8.

Το συγκρότημα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο συνάντησε αντίσταση από τους «χρυοσπράσινους» -οι οποίοι συμμετείχαν στο Σούπερ Καπ ως φιναλίστ του περσινού κυπέλλου- για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια βρήκε τις λύσεις για να επικρατήσει με άνεση.

Στο 30' ο Ιρανός Μεχντί Ταρεμί άνοιξε τον δρόμο προς ακόμα μία κούπα -είχε προηγηθεί το περσινό νταμπλ- και τρία λεπτά αργότερα ο Εβανίλσον «έγραψε» το 2-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι νταμπλούχοι Πορτογαλίας διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους και μάλιστα λίγο πριν το φινάλε βρήκαν και τρίτο γκολ.

Για την ακρίβεια στο 82' ο Ταρεμί ήταν αυτός ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και «σφράγισε» την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.