Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ESPN: «Ο Ολυμπιακός σε επαφές με την Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί»

ESPN: «Ο Ολυμπιακός σε επαφές με την Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2022 17:53
Δημοσίευμα του ESPN αναφέρει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Σάμουελ Ουμτιτί.

Για την απόκτηση του Σάμουελ Ουμτιτί φέρεται ότι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, οι «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν την Δευτέρα (1/8) με ανθρώπους την Μπαρτσελόνα για να διαπραγματευτούν την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

Οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον μονοετή δανεισμό του 28χρονου στόπερ, με το κύριο κομμάτι των διαπραγματεύσεων να αφορά τους μισθούς του ποδοσφαιριστή.

Ο Ουμτιτί δεν υπολογίζεται τη φετινή σεζόν από τον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και πριν μερικές ημέρες βρέθηκε μια «ανάσα» από το να υπογράψει στην γαλλική Ρεν. Εν τέλει η μετακίνηση του στην ομάδα της Βρετάνης δεν ολοκληρώθηκε, με δημοσιεύματα να παρουσίαζαν τον ποδοσφαιριστή να αποτυγχάνει στις ιατρικές εξετάσεις. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από την πλευρά του Γάλλου αμυντικού.

Ο Ουμτιτί υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2026 έναντι 25 εκατ. ευρώ από την Λυών αλλά τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσια εξαιτίας και του σοβαρού προβλήματος στο γόνατο από το 2018. Ενδεικτικό ότι την περσινή σεζόν έπαιξε μόλις ένα 90λεπτο με τη φανέλα των Καταλανών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.