Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Στέλνουν Μπάρντι οι Ισπανοί, αναμένονται «ηχηρές» αποχωρήσεις

Ολυμπιακός: Στέλνουν Μπάρντι οι Ισπανοί, αναμένονται «ηχηρές» αποχωρήσεις

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/7/2022 16:20
«Κλεισμένο» από τον Ολυμπιακό θεωρούν οι Ισπανοί τον Ένις Μπάρντι, την ώρα που αναμένεται να υπάρξουν μαζικές και «ηχηρές» αποχωρήσεις από τους «ερυθρόλευκους».

Οι εξελίξεις στους Πειραιώτες μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα και το ταπεινωτικό 4-0 είναι ραγδαίες. Αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς παραμένει στο «τιμόνι» μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, όμως θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει.

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Ήδη άλλωστε «σκανάρουν» την αγορά και σύμφωνα με την ισπανική «AS», έχουν συμφωνήσει με τη Λεβάντε για την απόκτηση του Ένις Μπάρντι.

Πρόκειται έναν 27χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος καλύπτει επίσης τη θέση του εσωτερικού χαφ, ενώ μπορεί να προσφέρει και στα «φτερά» της επίθεσης. Ο Βορειομακεδόνας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην ομάδα της πόλης Βαλένθια εδώ και μία πενταετία έχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Με βάση το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός τα έχει ήδη βρει με τη Λεβάντε στα 3.000.000 ευρώ μαζί με ακόμα 1.500.000 ως μπόνους κι απομένει η οριστική συμφωνία και με τον παίκτη ούτως ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να γίνει επίσημα παίκτης του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα οι αποχωρήσεις που θα υπάρξουν αναμένεται να είναι αρκετές και ταυτόχρονα «ηχηρές». Είναι χαρακτηριστικό ότι κυκλοφορούν σενάρια που συνδέουν με ομάδες του εξωτερικού τόσο τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όσο και τον Κώστα Μανωλά κι αναμένονται εξελίξεις.

Ωστόσο οι δύο Έλληνες σέντερ μπακ δεν αποτελούν τα μοναδικά «βαριά» ονόματα που ενδέχεται να φύγουν από το λιμάνι, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ολικό «λίφτινγκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.