Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Βαλβέρδε νίκησε τη Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Βαλβέρδε νίκησε τη Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 23:55
Με γκολ του Μουνιαΐν στο 70’ η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε υποχρέωσε στην Μπαρτσελόνα σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα με 1-0 και στην πρώτη της εφετινή στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η Ατλέτικο Μαδρίτης να την πιάσει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος! Στην τετράδα οι Βάσκοι, στο -3 από την κορυφή η Ρεάλ.

Η Μπιλμπάο με άψογο στήσιμο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Μπαρτσελόνα στο «Σαν Μαμές» με «χρυσό» σκόρερ τον Ίκερ Μουνιαΐν στο 70'.

Οι Βάσκοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, μπλοκάροντας τους Καταλανούς που δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσει εύκολα ευκαιρίες, και στο φινάλε πανηγύρισαν έξαλα τη νίκη που τους φέρνει στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος!

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε ρυθμό αλλά όχι μεγάλες φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη στιγμή στο ενεργητικό τους καθώς ο Μουνιαΐν δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στην εστία του Πίντο.

Στην επανάληψη, ο διαιτητής χάρισε την κόκκινή κάρτα στον Ιτουράσπε ο οποίος ανέτρεψε στο 57’ τον Νεϊμάρ σε προφανή θέση για γκολ και λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με κοντινό πλασέ του Μουνιαΐν έπειτα από ασίστ του Σουσαέτα στο 70ο λεπτό.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα η Μπιλμπάο έχασε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει το προβάδισμα της, όταν ο Πίντο απόκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τοκέρο από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε με τρομερό πρέσιγνκ δεν άφησαν το περιθώριο στη Μπαρτσελόνα να αντιδράσει, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί να γνωρίσουν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους μετά το 2-1 από τον Άγιαξ μεσοβδόμαδα και παράλληλα την πρώτη τους στο πρωτάθλημα!

Έτσι οι «μπλαουγκράνα» έμειναν στους 40 βαθμούς όσους έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Ρεάλ πλησίασε σε απόσταση αναπνοής καθώς βρίσκεται πλέον στο -3.

Από την άλλη, η Μπιλμπάο πέρασε μόνη στην τέταρτη θέση με 29 βαθμούς και βλέπει… σεντόνι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.