Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Build A Bet* στην Championship: 90 λεπτά σε ένα στοίχημα!

bwin – Build A Bet* στην Championship: 90 λεπτά σε ένα στοίχημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/7/2022 09:46
Απόψε κάνει πρεμιέρα η Championship, με τον ποδοσφαιρικό… μαραθώνιο της κατηγορίας να καταλήγει στα «εισιτήρια» που εξασφαλίζουν την άνοδο στην Premier League. Σέντρα και στην 2η αγωνιστική Jupiler League του Βελγίου.

bwin – Championship με ενισχυμένες αποδόσεις!

Σέντρα στην Championship

Ένα από τα πλέον δύσκολα πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεκινά απόψε. Αυτό δεν είναι άλλο από την Championship των 24 ομάδων, που έχουν στόχο την άνοδο στην Premier League! Το παιχνίδι που θα σημάνει την εκκίνηση στον ποδοσφαιρικό… μαραθώνιο, της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδόσφαιρου, είναι το Χάντερσφιλντ - Μπέρνλι. Στο δυτικό Γιοάρκσαϊρ, αναμένεται να διεξαχθεί ένα πολύ δυνατό ματς, καθώς οι γηπεδούχοι έφτασαν μία νίκη μακριά από την άνοδο πέρσι. Οι «Terriers», ολοκλήρωσαν την περσινή πορεία τους μέχρι τον τελικό ανόδου, εκεί όπου ηττήθηκαν από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, αποτελούν τη μία από τις τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Premier League.Τα… φώτα στις Βρυξέλλες

Από το «Joseph Mariën» ξεκινά η 2η αγωνιστική της Jupiler League του Βελγίου. Εκεί η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, υποδέχεται την Σαρλερουά. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ματς της σεζόν, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με την Σεν Τρούιντεν. Στη αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν το 2x2. Στην δική τους πρεμιέρα για το πρωτάθλημα, επικράτησαν 3-1 της Έουπεν, εντός έδρας. Ζαρουρί, Μπεσιλέ και Γκολιζαντέχ, σημείωσαν τα γκολ της Σαρλερουά, που είδε τον Εντρί στο 76’ να μειώνει σε 2-1.

bwin - Live στοίχημα στο Κύπελλο Γερμανίας!

Ώρα για Κύπελλο Γερμανίας

Με τέσσερις αναμετρήσεις θα ξεκινήσει η 1η φάση του Κυπέλλου Γερμανίας. στις 19:00 θα διεξαχθούν τρία ματς. Συγκεκριμένα θα παίξουν Κάαν Μάριενμπορν – Νυρεμβέργη, Νέουστρλιτς – Καρλσρούη και Ντινάμο Δρέσδης – Στουτγκάρδη. Φινάλε στο πρόγραμμα στις 21:45 με το Μόναχο 1860 – Ντόρτμουντ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις