Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Δεν θα παραιτηθώ ποτέ από τον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς: «Δεν θα παραιτηθώ ποτέ από τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2022 01:01
Ο Πέδρο Μαρτίνς επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου ότι αναλαμβάνει την ευθύνη του αποκλεισμού αλλά ξεκαθάρισε πως στο λεξιλόγιο του δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ιστορική συντριβή με 4-0 από την Μακάμπι Χάιφα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη του αποκλεισμού αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα παραιτηθεί ποτέ από τους «ερυθρόλευκους» και πως θα συνεχίσει να δουλεύει για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα:

«Στο λεξιλόγιο μου δεν υπάρχει λέξη παραίτηση για ποτέ και για τίποτα. Από πολλά πράγματα δεν έχω παραιτηθεί στη ζωή μου, έχω συνεχίσει να δουλεύω και να επιμένω πάντα, πόσο μάλλον από τον Ολυμπιακό. Πότε δεν θα παραιτηθώ από τον Ολυμπιακό Πάντα θα δίνω όλη μου τη ψυχή και τη δύναμη στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσω να δουλεύω, θα μείνω εδώ για να αντιμετωπίσω τη δυσκολία όπως έχω κάνει και άλλες φορές στη ζωή μου γιατί δε ξέρω τη λέξη παραίτηση.

Νιώθω ικανός, δυνατός και δε θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην ομάδα. Περνάμε μια από τις δυσκολότερες στιγμές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πάντα πιστεύω στον εαυτό μου ότι μπορώ να δουλέψω και να ξεπεράσω τα προβλήματα. Καταλαβαίνω αυτό που λέτε αλλά υπάρχει η δύναμη και δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην ομάδα.

Πιστεύω στον εαυτό μου και στην ομάδα μας. Όπως έχουμε κάνει κι άλλες φορές θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Αν εσείς λέτε ότι είμαι μέρος του προβλήματος εγώ νιώθω ότι είμαι μέρος της λύσης
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.