Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοίλοβ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί, ποδοσφαιρικό θαύμα αν περάσουμε»

Στοίλοβ: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί, ποδοσφαιρικό θαύμα αν περάσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2022 19:46
Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στόνιμιρ Στοίλοβ δεν επαναπαύεται από το 2-0 του πρώτου αγώνα, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα και ότι οι παίκτες του πρέπει να αντέξουν σωματικά και ψυχικά στην Τούμπα. Μάλιστα τόνισε πως αν η ομάδα του προκριθεί θα πρόκειται για ποδοσφαιρικό θαύμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Λέφσκι εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ:

«Είναι ξεκάθαρο προς όλους μας ότι ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι φαβορί της αναμέτρησης. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι στην Σόφια, δείξαμε την απαραίτητη ποιότητα στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε μπροστά μας, είδαμε από το πρώτο ματς την ποιότητα και τη δύναμη του ΠΑΟΚ. Ένας δυνατός προπονητής και μια δυνατή ομάδα που μου έκανε καλή εντύπωση.

Συνεχίζω να στέκομαι πίσω από τα λόγια μου, είναι σημαντικό να αντέξουμε σωματικά και ψυχικά. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα παιχνίδι με λάθη, ελπίζω να μην κάνουμε ατομικά λάθη που θα δώσουν πλεονέκτημα στον αντίπαλο, όπως στο πρώτο παιχνίδι».

Δεν ξέρω πόσο εντυπωσιάσαμε τον ΠΑΟΚ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Συνεχίζω να λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Ελπίζω η νίκη, και κάθε νίκη που παίρνουμε, να μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Όταν δίνεις δύσκολα τεστ, σε κάνουν καλύτερο. Ένα ακόμα τεστ μας περιμένει. Εάν περάσουμε θα μπορούμε να το πούμε ποδοσφαιρικό θαύμα για εμάς
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.