Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κατέθεσε πρόταση για Βιτίνιο ο Παναθηναϊκός»

«Κατέθεσε πρόταση για Βιτίνιο ο Παναθηναϊκός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2022 18:37
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Φλαμένγκο για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Βιτίνιο σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου Globo Esporte.

Για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Βιτίνιο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα Μέσα. Συγκεκριμένη το έγκυρο Globo Esporte αποκαλύπτει πως οι «πράσινοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Φλαμένγκο για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος στο φινάλε του 2022 και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την άμεση απόκτηση του 28χρονου και η πρόταση του στην Φλαμένγκο αφορά την δωρεάν αποδέσμευση του παίκτη με αντάλλαγμα η βραζιλιάνικη ομάδα να διατηρήσει οικονομικά δικαιώματα για μελλοντική πώληση. Οι «πράσινοι» ποντάρουν στο γεγονός ότι η «Φλα» θα εξοικονομήσει χρήματα από τους μισθούς του ποδοσφαιριστή εάν δώσει από τώρα τον παίκτη, αλλά και την προοπτική μελλοντικού κέρδους μέσω ποσοστού μεταπώλησης.

Ο Βιτίνιο αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά παίζει επίσης τόσο ως επιθετικός χαφ όσο και ως φορ. Τη φετινή σεζόν μετρά 18 συμμετοχές με 4 ασίστ, ενώ έχει εμπειρία από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχοντας παίξει για πέντε σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (84 συμμ./19 γκολ, 15 ασίστ).

Διαβάστε ακόμα: Κοντά στην απόκτηση του Σπόραρ ο Παναθηναϊκός


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.