Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Έβρεξε… γκολ στο ΟΑΚΑ

Γ’ Εθνική: Έβρεξε… γκολ στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 17:03
Καταιγιστική ήταν κόντρα ΠΑΟ Κρουσώνα η ΑΕΚ, η οποία στην καλύτερη της εφετινή εμφάνιση, επικράτησε με 7-1 στο βροχερό ΟΑΚΑ. Χατ-τρικ ο Μπρέσεβιτς, δύο γκολ ο Ντακόλ, σκόραραν και οι Γροντής και Πλατέλλας.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την ΑΕΚ η οποία δεν πτοήθηκε από τις άσχημες καιρικές συνθήκες στο ΟΑΚΑ, διαλύοντας με 7-1 τον Κρουσώνα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, και εν τέλει στο 32’, ο Γροντής άνοιξε το σκορ για την «Ένωση».

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα πάτησαν... γκάζι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, καθώς σημείωσαν έξι γκολ (!), με τον Μπρέσεβιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ (46’, 55’, 59’), ενώ Ντακόλ (53’, 74’ πεν.) και Πλατέλλας (65’) πέτυχαν τα υπόλοιπα τέρματα των γηπεδούχων.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟ Κρουσώνας ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Παππά στο 80ο λεπτό, το οποίο είναι το δεύτερο τέρμα που δέχεται η ΑΕΚ στη κατηγορία και πρώτο μετά τις 29 Σεπτεμβρίου και το 2-1 επί της Θύελλας Ραφήνας!

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι εξαιτίας της αποβολής του Καλομοίρη σε ανατροπή του Πλατέλλα στο 74'.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη αφιερώθηκε στον Θέμη Γύπαρη (οπαδός της ΑΕΚ) που «έφυγε» από την ζωή.

Οι συνθέσεις των ομάδων


ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης, Γεωργέας (68’ Αργυρίου), Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής, Ντακόλ (75’ Τσεβάς), Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς (75’ Παυλής).

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης, Σκουτέλης, Μασέλης, Μακατουνάκης (62’ Αλέκου), Κορδονούρης, Ταβλαδωράκης, Καπετανάκης, Παπαρούνας, Κουράκης, Νύκταρης (74’ Ζερβός), Παππάς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.