Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αλαλούμ με Ρονάλντο, ζήτησε να ανανεώσει και να δοθεί δανεικός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αλαλούμ με Ρονάλντο, ζήτησε να ανανεώσει και να δοθεί δανεικός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/7/2022 22:37
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε όπως αναμενόταν στο Μάντσεστερ για να διαπραγματευτεί το μέλλον του με τη Γιουνάιτεντ, δίχως όμως να προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αρχικά σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Άγγλοι, ο μάνατζερ του «CR7» Ζόρζε Μέντες ζήτησε αρχικά να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής σε άλλη ομάδα, όμως η πλευρά των «κόκκινων διαβόλων» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε νέα πρόταση από την πλευρά του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ο οποίος θέλησε να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2024 κι εν συνεχεία να παραχωρηθεί δανεικός για μία σεζόν σε ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ούτε αυτή η προοπτική όμως δεν βρήκε σύμφωνη τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη πάση θυσία, κάτι πάρα πολύ δύσκολο, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ρονάλντο έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους την πρόθεσή του για να αποχωρήσει από το κλαμπ.

Μένει να φανεί λοιπόν ποιες θα είναι οι εξελίξεις, με τον «CR7» να είναι φανερό ότι δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ» για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, με δεδομένο ότι η ομάδα του δεν θα βρίσκεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.