Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπακχάρ: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο στο Καραϊσκάκη, έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι»

Μπακχάρ: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο στο Καραϊσκάκη, έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2022 21:14
Ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα Μπαράκ Μπακχάρ μίλησε για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναφέροντας ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά η ομάδα του έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει. Παράλληλα αποκάλυψε πως η ομάδα του έχει προπονηθεί στο σενάριο η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη ρεβάνς: «Λαμβάνουμε υπόψη κάθε σενάριο. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο αλλά έχουμε τα πλάνα μας. Το παιχνίδι μπορεί να πάει προς κάθε κατεύθυνση. Στο πρώτο ματς δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά σταδιακά μπήκαμε στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε πως θα χρειαζόταν να αμυνθεί για περίπου 70 λεπτά. Τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: Η Μακάμπι Χάιφα έχει παίκτες με εμπειρία σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και έχουν παίξει εκτός έδρας σε γεμάτα γήπεδα. Εάν θέλεις να πετύχεις κάτι μεγάλο, πρέπει να διαχειρίζεσαι καλά τον κόσμο της γηπεδούχου ομάδας και να κάνεις το παιχνίδι σου.

Για το σενάριο να πάει το ματς στα πέναλτι: «Προπονηθήκαμε στα πέναλτι, δεν είναι μυστικό»

Τον Ατζίλι και τον Πλάνιτς: «Ο Πλάνιτς είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει κάτι νέο. Ο Ατζίλι προπονήθηκε και θα είναι διαθέσιμος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.