Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Βιεϊρίνια για τη ρεβάνς με την Λέφσκι

ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Βιεϊρίνια για τη ρεβάνς με την Λέφσκι

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
26/7/2022 13:51
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, τέθηκε στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα την Πέμπτη (28/7) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Αντίστροφα για τη δεύτερη μάχη, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, στο γήπεδο της Τούμπας, με τη Λέφσκι Σόφιας (28/7), μετρά ο ΠΑΟΚ. Παιχνίδι στο οποίο ο «Δικέφαλος» χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά για να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, μετά την ήττα (2-0) που υπέστη την περασμένη εβδομάδα από τη βουλγάρικη ομάδα στη βάση της.

Σημαντικό, σε σχέση με το πρώτο ματς, αποτελεί πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορεί να έχει στα πλάνα του τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συμμετείχε σήμερα κανονικά στην προπόνηση που έκαναν οι «ασπρόμαυροι», μετά τις ενοχλήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα, με συνέπεια να είναι παροπλισμένος αγωνιστικά και μπαίνει στα πλάνα του προπονητή του για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ακόμη, σήμερα, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, έτρεξε στο γήπεδο. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«H Τρίτη (26.07) ήταν και πάλι μέρα τακτικής. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής σε μικρό χώρο, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο ετοίμασε ασκήσεις που είχαν να κάνουν με την επιθετική ανάπτυξη, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε δίτερμα.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το προσεχές παιχνίδι, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο έτρεξε στο γήπεδο. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (27.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15’ της προπόνησης να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:30 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου με τον Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών.

Η Λέφσκι θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15’ να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα στις 18:30 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των φιλοξενούμενων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.