Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Λείπει ο Ρονάλντο, «καθαρίζει» ο Μπέιλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Λείπει ο Ρονάλντο, «καθαρίζει» ο Μπέιλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 00:54
Τι και εάν έλειπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο Γκάρεθ Μπέιλ πετυχαίνοντας χατ-τρικ, οδήγησε τη Ρεάλ σε εμφατική νίκη με 4-0 απέναντι στη Βαγιαδολίδ στο «Μπερναμπέου».

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός στην καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλας της «βασίλισσας», κάλυψε επάξια το κενό του Ρονάλντο, καθώς με προσωπικό χατ-τρικ (33’, 64’, 89’), ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Βαγιαδολίδ.

Μάλιστα ο 25χρονος έδωσε και την ασίστ για το γκολ του Μπενζεμά στο 36’, επιτρέποντας στην Ρεάλ να μειώσει στους τρεις τη διαφορά της από Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τη δεύτερη βέβαια να έχει παιχνίδι λιγότερο, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές».

Στα άλλα παιχνίδια, η Θέλτα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Αλμερία, έφερε… τούμπα το ματς παίρνοντας τη νίκη με 3-1 στο Βίγκο.

Ανατροπή πέτυχε και η Σοσιεδάδ η οποία έχανε με 1-0 στην έδρα της Εσπανιόλ, ωστόσο με το τέρμα του Γκρίζμαν (69’) και το αυτογκόλ του Στουάνι (88’), κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη (2-1) από το Κορνέλα-Ελ Πρατ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.