Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άφησε δύο βαθμούς στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Άφησε δύο βαθμούς στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2013 00:45
Ισόπαλος 1-1 στην έδρα του Απόλλωνα αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρότι πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με τον Μπέργκ (6’), δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στο γρήγορο γκολ, και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στο 47’ από τον Παντελιάδη έπειτα από λάθος έξοδο του Κοτσόλη!

Την ευκαιρία να πάρει το τρίτο σερί διπλό στη Σούπερ Λιγκ έχασε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρότι ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ στο 6ο λεπτό με ωραίο σουτ του Μπέργκ, στη συνέχεια, ιδίως στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφερε να απειλήσει και δέχθηκε την ισοφάριση από τον νεοεισελθέντα Παντελιάδη στο 47’.

Μάλιστα το γκολ των γηπεδούχων ήρθε μετά από λανθασμένη έξοδο του Κοτσόλη που προτιμήθηκε αντί του Καπίνο από τον Γιάννη Αναστασίου!

Ωστόσο, στο φινάλε τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, καθώς οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 89’ για ανατροπή του Μπέργκ από τον Τσιλιγκίρη, σε μία δύσκολη φάση.

Ο διαιτητής έδειξε παίζεται και το τελικό 1-1 επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να παραμείνει στην 4η θέση με 21 βαθμούς, όσους έχει και ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε με 3-0 τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός του Λόρι Σάντσες ως τεχνικός του Απόλλωνα, με την «ελαφρά ταξιαρχία» να παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.