Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Διατεθειμένοι να εκπληρώσουμε τις επιλογές του προπονητή ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος»

Παναθηναϊκός: «Διατεθειμένοι να εκπληρώσουμε τις επιλογές του προπονητή ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/7/2022 16:07
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε μέσω επίσημης θέσης για την καθυστέρηση στις μεταγραφές και ξεκαθάρισε ότι στηρίζει απόλυτα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και παράλληλα είναι πρόθυμη να εκπληρώσει τις επιλογές του με οποιοδήποτε οικονομικό κόστος.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι «πράσινοι» έχουν αργήσει να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι και οι απώλειές τους είναι περισσότερες από τις προσθήκες.

Ειδικά μεσοεπιθετικά το «τριφύλλι» δεν έχει το «βάθος» που θα έπρεπε, καθώς δεν έχει αποκτηθεί ο βασικός φορ, ο ενδεκαδάτος επιτελικός μέσος αλλά και οι δύο εξτρέμ για να πλαισιώσουν τους Παλάσιος και Αϊτόρ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ξεκαθαρίσει την ανάγκη που υπάρχει για ενίσχυση αλλά και το γεγονός ότι δεν θα γίνουν απλά μεταγραφές για να γίνουν, όμως ψάχνει καλές περιπτώσεις.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε επίσημα το Σάββατο (23/7) με τη θέση της να τονίζει ότι υπάρχει στήριξη στον προπονητή και διάθεση για να εκπληρωθούν οι επιλογές του ανεξάρτητα από το οικονομικό κόστος.

Αναλυτικά:

«Για την περαιτέρω αποφυγή δημοσιευμάτων που προκαλούν αναστάτωση στην ομάδα και τον κόσμο η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να διευκρινίσει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή και είμαστε διατεθειμένοι να τις εκπληρώσουμε ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε οικονομικό κόστος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.