Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Δανεικός στην Τβέντε ο Τζόλης

Επίσημο: Δανεικός στην Τβέντε ο Τζόλης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2022 21:24
Η Τβέντε ανακοίνωσε το δανεισμό του Χρήστου Τζόλη από την Νόριτς για τον επόμενο χρόνο, με τον Έλληνα εξτρέμ να καλύπτει ουσιαστικά το κενό που άφησε η αποχώρηση του Δημήτρη Λημνιού.

Στην Ολλανδία για λογαριασμό της Τβέντε θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Χρήστος Τζόλης. Η ολλανδική ομάδα έδωσε τα χέρια με την Νόριτς και ανακοίνωσε το μονοετή δανεισμό του Έλληνα εξτρέμ, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Η φιλοδοξία μου είναι να παίζω αρκετά και να προσφέρω στην ομάδα μου. Έχω ακούσει και δει ότι οι οπαδοί της Τβέντε είναι απίστευτοι και ανυπομονώ να το ζήσω ο ίδιος», ανέφερε ο 20χρονος, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Δημήτρη Λημνιού. «Ήρθα αρκετές φορές σε επαφή με τον Δημήτρη για το σύλλογο. Ήταν πολύ ενθουσιώδης και μου είπε ότι ήταν ένα πολύ καλό βήμα γι’ αυτόν να πάει στην Τβέντε», ανέφερε σχετικά.

Ο Τζόλης έκανε το μεγάλο βήμα την περσινή σεζόν υπογράφοντας στην Νόριτς αλλά δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα της ομάδας και κατέγραψε 17 συμμετοχές με 2 γκολ και2 ασίστ.

Photo Credit: fctwente.nl


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.