Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η ΑΕΚ κοντά σε σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Βίντα

Η ΑΕΚ κοντά σε σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Βίντα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/7/2022 17:29
Μία... ανάσα από την ΑΕΚ παρουσιάζουν κροατικά δημοσιεύματα τον διεθνή Κροάτη στόπερ, Ντομαγκόι Βίντα.

Ο 33χρονος στόπερ φέρεται πως βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει τυπικά την μεταγραφή του στην Ένωση, αφού αναμένεται να υπογράψει αύριο (23/7) κιόλας συμβόλαιο συνεργασίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κροάτης δημοσιογράφος Ίζακ ΆΝτε Σούτσιτς.



Ο Βίντα αγωνιζόταν τα τελευταία 4,5 χρόνια στην Μπεσίκτας αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και παρ'ότι του έγινε κρούση δεν ήθελε να ανανεώσει, αφού είχε χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα. Στα 33 του, ο πολύπειρος στόπερ θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα ώστε να βρεθεί στην αποστολή της εθνικής Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Με την «χρβάτσκα» μετράει 98 και 4 γκολ, ενώ πέραν της Μπεσίκτας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Λεβερκούζεν και Όσιγιεκ.

Από εκεί και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να δώσουν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας τους επι ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Φόλενταμ σήμερα (22/7, 20:00). Όπως ανακοινώθηκε οι δύο ομάδες θα δώσουν τέσσερα 25λεπτα ημίχρονα, με τη συνολική διάρκεια του φιλικού να είναι 100 αντί για 120 λεπτά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.