Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στα προκριματικά του Europa Conference League!

Sportingbet – Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στα προκριματικά του Europa Conference League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/7/2022 16:42
Δύο ακόμα ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. ΠΑΟΚ και Άρης εκπροσωπούν την χώρα μας στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, έχοντας ως μοναδικό στόχο την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Sportingbet - Priceboosts κάθε μέρα!

Ψάχνει σκορ πρόκρισης

Από την Σόφια της Βουλγαρίας ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την τοπική Λέφσκι, με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε θέση… οδηγού. Οι Θεσσαλονικείς που την περσινή σεζόν έφτασαν ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης - αποκλείστηκαν από την Μαρσέιγ - στοχεύουν μόνο την είσοδο στους ομίλους. Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου έδειξε ιδιαίτερα ενεργή στο μεταγραφικό… παζάρι. Ενισχύθηκε σε όλους τους τομείς και παράλληλα έδειξε πολύ καλή εικόνα στα φιλικά που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Η εικόνα της στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό άφησε ικανοποιημένο τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος ζήτησε τη νίκη από τους παίκτες του. Στον αντίποδα, η Λέφσκι έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στην φυσική κατάσταση έναντι του ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί οι παίκτες του Στάνιμιρ Στόιλοφ έχουμε παίξει ήδη δύο επίσημα ματς για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εμφατικό 5-0 με αντίπαλο την Σπάρτακ Βάρνα και από την ήττα με 1-0 την πρώτη αγωνιστική από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.Πλεονέκτημα… έδρας!

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χτυπάει η… καρδιά του Άρη, που αντιμετωπίζει απόψε την Γκόμελ από την Λευκορωσία. Οι «κίτρινοι» εκτός του ότι παίζουν τον πρώτο τους αγώνα εντός έδρας, θα δώσουν και την ρεβάνς στο γήπεδο τους, κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας των κυρώσεων που έχει επιβάλλει η UEFA στις ομάδες της Λευκορωσίας λόγω του πολέμου. To συγκρότημα του Χερμάν Μπούργος εντυπωσίασε στην μεταγραφική περίοδο, υπογράφοντας ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, όπως οι Ζερβίνιο, Γκρέι και Καμάτσο. Ο στόχος για την ομάδα από την Θεσσαλονίκη είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa Conference League και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεραστεί το «εμπόδιο» των Λευκορώσων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι