Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Πάει Κύπρο ο Τάνκοβιτς, φήμες για Μινγκέθα

ΑΕΚ: Πάει Κύπρο ο Τάνκοβιτς, φήμες για Μινγκέθα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/7/2022 15:40
Στην Πάφο θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, την ώρα που οι φήμες περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Όσκαρ Μινγκέθα συνεχίζονται.

Οι ανακατατάξεις στο εσωτερικό των «κιτρινόμαυρων» δεν σταματούν. Ο Τάνκοβιτς ήταν γνωστό ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και γι' αυτόν τον λόγο είχε μπει στη λίστα των παικτών που παραχωρούνται.

Μάλιστα βρέθηκε ομάδα για να τον αποκτήσει κι αυτή είναι η κυπριακή Πάφος, με τον Σουηδό εξτρέμ να βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Την ίδια στιγμή τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που συνδέουν την Ένωση με τον Όσκαρ Μινγκέθα συνεχίζονται. Παρά το γεγονός ότι η πλευρά της ΑΕΚ διέψευσε ότι ενδιαφέρεται για τον Ισπανό σέντερ μπακ ο οποίος αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα, η φημολογία δεν σταματάει.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μινγκέθα και δίνει «μάχη» με τις Θέλτα, Τζένοα και Χόφενχαϊμ οι οποίες επίσης τον έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.

Το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ πέρα από τη διαφαινόμενη απόκτηση του Πλάνιτς για το κέντρο της άμυνας, θα αναζητήσει κι έναν δεύτερο σέντερ μπακ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.