Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης στους παίκτες: «Να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες»

Σαββίδης στους παίκτες: «Να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2022 00:13
Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και έθεσε ως στόχο να φτάσει η ομάδα στις κορυφαίες της Ευρώπης.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται την Πέμπτη (21/7) στη μάχη των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Λέφσκι στην Σόφια.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», καλωσορίζοντας αρχικά τους νέους ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια τους ζήτησε να σκέφτονται μόνο το ματς με την Λέφσκι αλλά και να δώσουν χαρά στους οπαδούς της ομάδας. Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προετοιμασία της ομάδας και έθεσε ως στόχο «να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες».

Μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ:

Όλοι μας είμαστε επιφορτισμένοι να σας κάνουμε να νιώσετε όχι ότι ήρθατε σε μια νέα ομάδα, αλλά σε μια νέα οικογένεια.

Οι αγώνες κερδίζονται ήδη από την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, να είστε με καθαρό μυαλό και με αυτοπεποίθηση. Να μην σκεφτόμαστε τίποτα πέρα από το αυριανό ματς. Η κατάσταση είναι τέτοια που κάποιοι άνθρωποι περιμένουν μια χαρά από τον ΠΑΟΚ, καθώς όλα έχουν δυσκολέψει στη ζωή τους», υποστήριξε και ευχήθηκε καλή αρχή στην ομάδα.

Μου έλειψαν οι αγώνες και η επαφή μαζί σας, ανυπομονώ εξίσου με εσάς για ποδόσφαιρο!

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις πληροφορίες για το πόσο καλά δουλέψατε στην προετοιμασία. Αυτή η δουλειά θα βγει και στα παιχνίδια!

Μη σκέφτεστε τίποτα άλλο παρά μόνο το αυριανό παιχνίδι. Καλή αρχή και να φτάσουμε εκεί που ανήκει ο ΠΑΟΚ, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.