Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπούργος: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή στον πρώτο "τελικό" της σεζόν»

Μπούργος: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή στον πρώτο "τελικό" της σεζόν»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/7/2022 18:51
Στο υψηλό βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, αλλά και την νοοτροπία που πρέπιε να δείξει στις αναμετρήσεις με την Γκόμελ στάθηκε ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος στην συνένετυξη Τύπου πριν από το πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ αύριο (21/7) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την πεποίθηση πως η ομάδα του είναι απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθεί στην πρόκληση της Γκόμελ εξέφρασε ο Χερμάν Μπούργος.

«Είμαστε καλά. Έχουμε κάνει αρκετές προπονήσεις, αλλά είμαστε σε πολύ καλο βαθμό ετοιμότητας έπειτα από περίπου ένα μήνα προετοιμασίας» είπε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός, για να συμπληρώσει: «Είναι ένας πρώτος τελικός για εμάς. Η Γκόμελ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι πιο έτοιμη από εμάς, καθώς έχει δώσει ήδη 15 παιχνίδια για τις εγχώριες διοργανώσεις. Κι αυτό θα είναι το πλεονέκτημά της. Ξέρουμε πως θα βρούμε μπροστά μας μια κλειστή άμυνα. Δεν με προβληματίζει αυτό. Με απασχολεί όμως το πώς θα βρούμε λύσεις. Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα. Αυτό που θέλω είναι να βγούμε από το πρώτο λεπτό με νοοτροπία νικητή» δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και προσέθεσε αναφορικά με το γεγονός πως και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Κλ. Βικελίδης» (27/7, 21:00):

«Σίγουρα είναι πολύ καλό για εμάς. Ελπίζω αύριο να είναι γεμάτο το γήπεδο και να δώσουμε στον κόσμο έναν καλό λόγο για να χαρεί».
Μπούργος: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή στον πρώτο "τελικό" της σεζόν»
Τους ποδοσφαιριστές του Άρη εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπριάν Νταμπό που δήλωσε: «Δεν γνωρίζω ιδιαίτερα την Γκόμελ. Απαρτίζεται όμως από καλούς παίκτες και είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της. Θα τη σεβαστούμε αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση, λόγω του κλίματος που υπάρχει σε όλο το σύλλογο, και θα μπούμε μέσα για τη νίκη και, τελικά, την πρόκριση. Είμαι ενθουσιασμένος επειδή είναι το πρώτο μου παιχνίδι με τον Άρη και θα είναι μπροστά στον κόσμο μας που ξέρω πως είναι καταπληκτικός. Μπορεί να μην έκανα προετοιμασία από την αρχή, αλλά δούλεψα εξτρά και είμαι πανέτοιμος. Ανυπομονώ να παίξω έχοντας τους οπαδούς στο πλευρό μας. Θα πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς και να προετοιμαστούμε για έναν "πόλεμο". Μόνο έτσι θα βγει προς όφελός μας η εμπειρία που έχουμε ως παίκτες. Είμαστε ενωμένοι. Θα απογοητευτούμε αν χάσουμε, αλλά θα γιορτάσουμε αν κερδίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.