Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμφίβολοι δύο βασικοί μέσοι της Λέφσκι εν όψει ΠΑΟΚ

Αμφίβολοι δύο βασικοί μέσοι της Λέφσκι εν όψει ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2022 02:24
Δύο βασικοί μέσοι της Λέφσκι Σόφιας, Άντριαν Κράεβ και Ίλιαν Στεφάνοβ έχασαν την προπόνηση της Δευτέρας (18/7) και τρέχουν για να προλάβουν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη (21/7).

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Λέφσκι Σόφιας για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.
Συγκεκριμένα, οι δύο βασικοί μέσοι της βουλγαρικής ομάδας, Άντριαν Κράεβ και Ίλιαν Στεφάνοβ χτύπησαν στο ματς πρωταθλήματος με την Σπαρτάκ Βάρνα και έκαναν ατομικό στην προπόνηση της Δευτέρας (18/7).

Ο Κράεβ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με ενόχληση στην μέση, αλλά τα βουλγάρικα ΜΜΕ της χώρας εκτιμούν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Πέμπτης. Από την άλλη, το πρόβλημα του Στεφάνοβ είναι στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κρίνεται προς το παρόν αρκετά αμφίβολη.

Να σημειωθεί πως σίγουρα εκτός από το πρώτο ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι ο Βραζιλιάνος μπακ Τσουνάμι και ο έμπειρος επιθετικός χαφ Ποπόβ.

Photo Credit: youtube.com/c/levskibg

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.