Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι

Οριστικό: Στην Μπαρτσελόνα ο Λεβαντόφσκι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2022 01:22
Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με την Μπάγερν να ενημερώνει τους Καταλανούς ότι έκανε αποδεκτή την τελευταία πρόταση της για την αγορά του Πολωνού επιθετικού.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/7) επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στους Καταλανούς.

Οι Βαυαροί σεβάστηκαν την επιθυμία του Πολωνού επιθετικού, ο οποίος την Παρασκευή (15/7) τους μετέφερε ξανά ότι θέλει να αγωνιστεί στους «μπλαουγκράνα» και μερικές ώρες μετά είπε το «ναι» στην τελική πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Έτσι ένα από τα μεγάλα σήριαλ του καλοκαιριού λαμβάνει τέλος με happy end για την καταλανική ομάδα, η οποία όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο θα καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ συν μπόνους για τον 33χρονο στράικερ.

Ο Λεβα αποχωρεί από την Μπάγερν μετά από μια απόλυτα πετυχημένη οκταετία, όπου σημείωσε 344 γκολ και 72 ασίστ σε 375 παιχνίδια. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβεί στη Βαρκελώνη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές ώστε να ανοίξει το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.