Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: «Κόκκινος διάβολος» ο Έρικσεν

Επίσημο: «Κόκκινος διάβολος» ο Έρικσεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2022 17:08
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ως ελεύθερος από την Μπρέντφορντ.

Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημο, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να συνεχίζει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο διεθνής Δανός επιθετικός χαφ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Μπρέντφορντ, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην ενεργό δράση στο υψηλότερο επίπεδο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του και πλέον κάνει το βήμα παραπάνω, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο στους «κόκκινους διαβόλους».

Την περσινή σεζόν ο 30χρονος σημείωσε 1 γκολ και 4 ασίστ σε 11 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ σημείωσε και δύο γκολ σε δύο φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Δανίας απέναντι σε Ολλανδία και Σερβία.

Μετά τις υπογραφές, ο Έρικσεν δήλωσε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Είχα το προνόμιο να παίξω αρκετές φορές στο «Όλντ Τράφορντ» αλλά το να το κάνω με την κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ θα είναι ένα απίθανο συναίσθημα. «Έχω δει τη δουλειά του Έρικ (Τεν Χαγκ) στον Άγιαξ και γνωρίζω το επίπεδο λεπτομέρειας και προετοιμασίας που καταβάλλουν καθημερινά αυτός και το επιτελείο του. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας φανταστικός προπονητής. Έχοντας μιλήσει μαζί του έμαθα περισσότερα για το όραμά του και τον τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα και είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον. Εξακολουθώ να έχω μεγάλες φιλοδοξίες για το παιχνίδι, υπάρχουν πολλά που ξέρω ότι μπορώ να πετύχω και αυτό είναι το τέλειο μέρος για να συνεχίσω το ταξίδι μου».

Photo Credit: twitter.com/FabrizioRomano


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.