Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα φιλική νίκη του Άρη, 2-0 τον Ιωνικό (video)

Νέα φιλική νίκη του Άρη, 2-0 τον Ιωνικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2022 00:01
Ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού σε φιλικό παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης», πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος με αυτογκόλ του Σερβιλάκη (60’) και γκολ του Χαΐροβιτς (70’).

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Άρης νίκησε και τον Ιωνικό σε φιλικό ματς στο «Κλ. Βικελίδης (2-0), το οποίο όμως δεν προσφέρθηκε για συμπεράσματα εν όψει των αγώνων με την Γκομέλ. Κι αυτό διότι ο Χερμάν Μπούργος προχώρησε σε περιαματισμούς ειδικά στο πρώτο μέρος, ενώ επέλεξε να ξεκουράσει βασικούς (Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Πίρσμαν και Μαντσίνι).

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ασύνδετοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και απείλησαν ουσιαστικά μόνο στις καθυστερήσεις με τον Πάλμα, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας χτύπημα φάουλ και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα άουτ με σουτ εντός περιοχής.

Από την πλευρά του ο Ιωνικός στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα στο ξεκίνημα και είχε 1-2 καλές στιγμές στο πρώτο τέταρτο, στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Σπανού εμφάνισαν σημάδια κούρασης. Πάντως θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο 51’ με τον Ιωαννίδη να χάνει το τετ-α-τετ με τον Κουέστα.

Ο Άρης ανέβασε ρυθμούς στην επανάληψη, έχοντας τον έλεγχο και στο 60’ πήρε το προβάδισμα σε φάση διαρκείας. Μετά από σουτ του Πάλμα, ο Χουτετσιώτης απέκρουσε και στη συνέχεια ο Σερβιλάκης υπέπεσε σε αυτογκόλ σε προσπάθεια να διώξει τη σέντρα του Μαζικού. Δέκα λεπτά μετά ο νεοεισελθόντας Χαΐροβιτς σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά για το 2-0, ενώ στο 85’ ο Πίρσμαν επιχείρησε να σκοράρει επίσης με το κεφάλι αλλά ο Περλέσι του είπε «όχι». Το ματς χάλασε λίγο πριν το φινάλε, με τους Ντουκουρέ και Πογοσιάν να πιάνονται στα χέρια αλλά εν τέλει τα πνεύματα ηρέμησαν.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα (46’ Σιαμπάνης, 82’ Καρακασίδης), Οντουμπάτζο (67’ Εμπακατά), Φαμπιάνο (46’ Μπράμπετς), Χρυσόπουλος (46’ Τανούλης), Μαζικού (67’ Πίρσμαν), Νταμπό (67’ Ντουκουρέ), Ντιόπ (67’ Σγούρος), Καμάτσο (67’ Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (67’ Χαΐροβιτς), Γκρέι (67’ Χατζηιωάννου) και Πάλμα (67’ Παναγίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (76’ Περλέσι), Τσιριγώτης, Αντούνες, Μασάς (58’ Ιωαννίδης Ν.), Ιωαννίδης (78’ Οφούσου), Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Βαλεριάνος, Μαντζης, Πογοσιάν και Μύγας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.