Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Τσέλσι ο Στέρλινγκ

Και επίσημα στην Τσέλσι ο Στέρλινγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2022 19:09
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Άγγλο εξτρέμ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλε».

Η πρώτη μεταγραφή της Τσέλσι στην μετά-Αμπράμοβιτς εποχή είναι γεγονός, με τους Λονδρέχους να ντύνουν στα μπλε τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και βρίσκεται ήδη στο Λος Άντζελες όπου η νέα του ομάδα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μάλιστα στη συμφωνία περιλαμβάνεται οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

Το ποσό της μεταγραφής του 27χρονου από την Μάντσεστερ Σίτι αγγίζει τα 56,2 εκατ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με περίπου 367 χιλ. ευρώ την εβδομάδα.

Ο Στέρλινγκ είχε μετακινηθεί από τη Λίβερπουλ στη Σίτι για 49 εκατ. λίρες το 2015 σημειώνοντας έκτοτε 131 γκολ και 94 ασίστ σε 337 αγώνες.

Επόμενη μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί από την Τσέλσι είναι αυτή του Καλιντού Κουλιμπαλί, με τον διεθνή Σενεγαλέζο στόπερ να αναμένεται σήμερα (13/7) στο Λονδίνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Photo Credit: chelseafc.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.