Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από Κουλιμπαλί η Τσέλσι, κοντά και σε Άκε

Μια «ανάσα» από Κουλιμπαλί η Τσέλσι, κοντά και σε Άκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2022 02:32
Η Τσέλσι βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί από την Νάπολι έναντι 38 εκατ. ευρώ συν μπόνους ενώ τα βρήκε με τον Σενεγαλέζο στόπερ για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Τα μπλε της Τσέλσι προβάρει ο Καλιντού Κουλιμπαλί. Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Νάπολι για την αγορά του Σενεγαλέζου στόπερ με το ποσό των 38 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Η συμφωνία οδεύει προς την ολοκλήρωση της, ενώ οι «μπλε» έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 10 εκατ. ευρώ.
Εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο αρχηγός της Νάπολι θα αποχωρήσει από τους «παρτενοπέι» μετά από οχτώ χρόνια παρουσίας για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Τσέλσι.

Ο Κουλιμπαλί δεν θα αποτελέσει την μοναδική προσθήκη της Τσέλσι για την άμυνα, αφού οι «μπλε» έχουν περιορισμένες λύσεις μετά τις αποχωρήσεις των Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα αλλά και την ενδεχόμενη αποχώρηση του αρχηγού της, Αθπιλικουέτα.

Οι περιπτώσεις των Ματίας Ντε Λιχτ και Τζουλς Κουντέ δεν φαίνεται να προχωρούν και οι «μπλε» έχουν στραφεί στον Νέιθαν Άκε, όντας σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του Ολλανδού στόπερ έναντι 53,2 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ορισμένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 27χρονος είναι σχεδόν «κλεισμένος» αλλά η Σίτι επιθυμεί πρώτα να βρει αντικαταστάτη για να δώσει το «οκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.