Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Αμέτρητα ειδικά και αγορές για κάθε φάση στα Προκριματικά του Champions League!

bwin – Αμέτρητα ειδικά και αγορές για κάθε φάση στα Προκριματικά του Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/7/2022 00:04
Απόψε θα «σφραγίσουν» τα πρώτα δέκα εισιτήρια για τον 2 ο προκριματικό γύρο του Champions League και αυτές οι ομάδες θα συνεχίσουν το «ταξίδι» τους, που έχει τελικό προορισμό τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

bwin- Priceboosts κάθε μέρα!

Ανοικτές… προκρίσεις

Έξι αγώνες από τον 1 ο προκριματικό γύρο του Champions League, παραμένουν «ανοικτοί» αναφορικά με το αν κάποια ομάδα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Ζαλγκίρις και Μπαλκάνι θα λύσουν τις διαφορές στους στο Κάουνας μετά το 1-1 του Κοσόβου. Στην Μολδαβία καλείται να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση το φαβορί του ζευγαριού Σέριφ, μετά το 0-0 στην Βοσνία με την Ζρίνσκι. Μικρό προβάδισμα έχει η Ελσίνκι, που επικράτησε 1-0 της Ρίγας στην Φινλανδία με το γκολ του Μάρτιτς στο 11 ο λεπτό να κάνει την διαφορά. Το ίδιο ισχύει και για την Λεχ. Οι Πολωνοί ταξίδεψαν στο Αζερμπαϊτζάν για ν’ αντιμετωπίσουν την Καραμπάγκ έχοντας το υπέρ του 1-0 του Πόζναν. Με τον ίδιο στόχο και το ίδιο σκορ στις… αποσκευές της βρίσκεται στην Αλβανία η Ντουντελάνζ, που παίζει με την Μπαλκάνι. Ροκ… παιχνίδι το πρώτο ανάμεσα στην Μάλμε και την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Οι Σουηδοί επικράτησαν 3-2, ωστόσο το γκολ του Γκούντιονσον στο 93’ άφησε «ανοικτό» κάθε σενάριο πρόκρισης!bwin- Αξεπέραστο Live Στοίχημα στα Προκριματικά του Champions League!

Με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση

Συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις έχουν ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στον 2 ο
προκριματικό γύρο του Champions League. Μία από αυτές είναι η Σκούπι που νίκησε άνετα την Λίνκολν Ρεντς Ιμπς 3-0 και ταξίδεψε στο Γιβραλτάρ, έχοντας ξεκάθαρα τον πρώτο… λόγο για να παίξει στον επόμενο γύρο. Το ίδιο σκορ καλείται να υπερασπιστεί και η Μπόντο Γκλιμτ, στην έδρα της Κλάκσβικ. Με 3-0 νίκησε και η Σάμροκ Ρόβερς την Χιμπέρνιανς. Σκορ που έκανε σε κάθε περίπτωση πιο «άνετο» το ταξίδι από την Ιρλανδία στην Μάλτα. Τέλος η Λουντογκόρετς έκαμψε την αντίσταση της Σουτιέσκα με 2-0 στην Βουλγαρία κι απόψε στην Ποντγκόριτσα θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση της.

bwin– Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις