Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέσμπεργκ: «Θεωρώ καλή επιλογή τον ΠΑΟΚ»

Νέσμπεργκ: «Θεωρώ καλή επιλογή τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/7/2022 20:22
Ο Ιβάν Νέσμπεργκ μίλησε σε μέσο της Νορβηγίας και παραδέχθηκε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος Σκανδιναβός αμυντικός θα αφήσει τη Βαλερένγκα για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ αλλά πλησιάζουν οι μέρες να φύγω. Είναι παράξενο για μένα ότι φεύγω από την Βαλερένγκα μετά από 20 χρόνια.

Και πολύ παράξενο που θα παίξω σε μια ομάδα εκτός Νορβηγίας. Είχα κι άλλες προτάσεις πιο νωρίς από αυτήν που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα μου απαντούσε αρνητικά.

Θεωρώ την επιλογή μου πολύ καλή. Έχω ρωτήσει για να μάθω πράγματα για τον ΠΑΟΚ και γι αυτό δέχθηκα την πρόταση. Είμαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση και θα προσπαθήσω να πρωταγωνιστήσω στη νέα μου ομάδα.

Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και ο ΠΑΟΚ με βοηθάει σε αυτό. Η Βαλερένγκα προσπάθησε να με κρατήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά δεν τα κατάφερε».


Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ φέρεται να τα έχει βρει με τον Βενεζουελάνο εξτρέμ Σοτέλδο για να αποκτηθεί ως δανεικός από την Τίγκρες, με τους Μεξικανούς σύμφωνα με δημοσιεύματα να προτιμούν να τον δώσουν στη Σάο Πάουλο.

«Ανοικτό» είναι και το θέμα του Νάρεϊ με τους Θεσσαλονικείς να περιμένουν τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.