Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ - Σταντάρ Λιέγης 1-0: Νίκη και καλή εικόνα ενόψει Λέφσκι για τον «Δικέφαλο του Βορρά»

ΠΑΟΚ - Σταντάρ Λιέγης 1-0: Νίκη και καλή εικόνα ενόψει Λέφσκι για τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/7/2022 18:54
Ο ΠΑΟΚ έκλεισε νικηφόρα τον κύκλο των φιλικών που έδωσε στην Ολλανδία επικρατώντας 1-0 της Σταντάρ Λιέγης.

Σε ένα ισορροπημένο ματς που οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ ήταν ελαφρώς καλύτερος στο δεύτερο, νικητές αναδείχθηκαν οι Θεσσαλονικείς.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα του Λουτσέσκου πίεζε αρκετά ψηλά, με αποτέλεσμα στο πρώτο μισάωρο να βρεθεί εκτεθειμένη σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη η κεφαλιά του Έμοντ από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ στην δεύτερη ο Κοτάρσκι αναγκάστηκε να βγει πολύ μακριά από την εστία του για να σταματήσει τον Μπαλικίσα, ο οποίος σε δεύτερο χρόνο απέτυχε να σκοράρει σε κενή εστία από πλάγια θέση.

Ο ΠΑΟΚ από εκείνο το σημείο κι έπειτα ανέβασε σταδιακά στροφές και κυκλοφόρησε την μπάλα με ηρεμία φτάνοντας στο γκολ με τον Κούτσια στο 36', όταν ο νεαρός επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» μετά από ασταθή απόκρουση του Μποντάρ σε σουτ κι έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 45' μάλιστα ο «Δικέφαλος του Βορρά»έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ αλλά ο Μποντάρ απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Αουγκούστο μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έκανε κυρίως διαχείριση του προβαδίσματός του, χωρίς να απειληθεί ή να απειλήσει, με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ που δεν βρήακν τον στόχο κι από τις δύο πλευρές. οι Αρκετές αλλαγές των δύο προπονητών εξάλλου «χάλασαν» τον ρυθμό του παιχνιδιού με το 1-0 να μένει ως το τέλος και τους Θεσσαλονικείς να ολοκληρώνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους αποχαιρετώντας με νίκη την Ολλανδία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.