Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Ψάχνει... κόλπο με Σοτέλδο

ΠΑΟΚ: Ψάχνει... κόλπο με Σοτέλδο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
9/7/2022 00:00
Ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση στη μεσοεπιθετική του γραμμή και ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Γέφερσον Σοτέλδο.

Πρόκειται για έναν 25χρονο βραχύσωμο (1,58μ.) ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ αλλά μπορεί να καλύψει και τη θέση του επιτελικού μέσου.

Ο άσος της μεξικάνικης Τίγκρες φημίζεται για την τεχνική του κατάσταση και είναι χαρακτηριστικό ότι στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Σάντος.

Μετά από μία διετία στην ομάδα του Σάο Πάουλο μετακόμισε στο Τορόντο για να αγωνιστεί στο MLS κι από εκεί τον Γενάρη μεταγράφηκε στη μεξικάνικη Τίγκρες.

Δεν κατόρθωσε να προσαρμοστεί και γι' αυτόν το λόγο είναι στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι παραχωρούνται.

Βέβαια πρόκειται για έναν αθλητή ο οποίος κοστίζει περίπου 7.000.000 ευρώ και δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την αγορά του αλλά για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Κάτι αντίστοιχο έκανε άλλωστε και πέρσι με τον Μίτριτσα σε μία κίνηση πάντως που δεν του βρήκε, με τον Ρουμάνο να μην προσφέρει τα αναμενόμενα.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ζοσέ Μπότο έχει ξεχωρίσει τον Σοτέλδο, έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου και θα γίνει προσπάθεια για να έρθει στην Ελλάδα ο Βενεζουελάνος «ζογκλέρ» ο οποίος είναι 28 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχοντας σημειώσει και δύο τέρματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.