Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης Λεμεσού - Άρης 1-0: Ένταση, αποβολές και ήττα για τους «κίτρινους»

Άρης Λεμεσού - Άρης 1-0: Ένταση, αποβολές και ήττα για τους «κίτρινους»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/7/2022 20:40
Με ήττα αποχαιρετά ο Άρης την Αυστρία, καθώς ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη Λεμεσού, στην τρίτη και τελευταία αναμέτρησή του κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Το παιχνίδι αν και φιλικό, είχε μεγάλη ένταση και οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά σκληρά. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον Άρη αποβλήθηκε στο 44' ο Μαντσίνι και για τους Κύπριους ο Πανκόφ λίγο πριν το φινάλε. Βέβαια κατόπιν συμφωνίας των δύο προπονητών, οι παίκτες που αποβλήθηκαν αντικαταστάθηκαν προκειμένου να μην υπάρξει αριθμητική ανισορροπία.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, δεν υπήρξε καλός ρυθμός στο ματς και οι σημαντικές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε με προβολή του Σικόρσκι στο 77'. Το συγκρότημα του Χερμάν Μπούργος -ο οποίος δοκίμασε αρκετά πρόσωπα και σχήματα- δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μοιραία ηττήθηκε.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στη βάση τους για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους και να ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις της νέας σεζόν, με τις δύο αναμετρήσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην Γκομέλ από τη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Ντιόπ (30' Σγουρός), Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι (30' Πάλμα).

Έπαιξαν και οι: Χατζηιωάννου, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Χαίροβιτς, Χρυσόπουλος, Παναγίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.