Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Ιωνικό ο Τσιγκρίνσκι για άλλα δύο χρόνια!

Στον Ιωνικό ο Τσιγκρίνσκι για άλλα δύο χρόνια!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/7/2022 14:18
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό και μάλιστα έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το 2024.

Ο Ουκρανός στόπερ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παράγοντες της πολύ καλής πορείας της ομάδας της Νίκαιας την περασμένη σεζόν και μπορεί το όνομα του να ακούστηκε ακόμα και για την ΑΕΚ, περισσότερο όμως για ένα πόστο στην ομάδα σε περίπτωση που «κρεμούσε» τα παπούτσια του», ο ίδιος όμως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο Τσιγκρίνσκι ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2016 για λογαριασμό της Ένωσης και αισίως έχει κλείσει έξι χρόνια στη χώρα, έχοντας μάλιστα αγοράσει και σπίτι στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Τσιγκρίνσκι με την ποιότητα και την εμπειρία του, καθοδήγησε ανασταλτικά τον Ιωνικό και αποτέλεσε έναν στηλοβάτη στην άμυνα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έγραψε 27 εμφανίσεις και σκόραρε 1 γκολ, ενώ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους ποδοσφαιριστές για το ήθος του και τον χαρακτήρα του. Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ιωνικό για δύο ακόμη χρόνια.

Η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται καλή τύχη για τη νέα σεζόν και να είναι υγιέστατος.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.