Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

AEK: Ανακοίνωσε Γιόνσον, «τσεκάρει» Μπάστος και Σαλσίδο (video)

AEK: Ανακοίνωσε Γιόνσον, «τσεκάρει» Μπάστος και Σαλσίδο (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/7/2022 11:48
H AEK ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Γενς Γιόνσον ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει εδώ και λίγες μέρες σε συμφωνία όταν ο Κοχάρσκι ταξίδεψε στη Δανία για να αποσπάσει την υπογραφή του Δανού μέσου και να «σφραγίσει» την μεταγραφή.

Ο Γιόνσον έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ όπου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Η Ένωση ωστόσο συνεχίζει να ψάχνεται για την ενίσχυση του ρόστερ της, στρέφοντας την προσοχή της στη θέση των στόπερ. Εκεί φαίνεται πως «κοιτάει» την περίπτωση του Μεξικανού Κάρλος Σαλσίδο ο οποίος αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα της Τορόντο. Παράλληλα φαίνεται πως της έχει προταθεί και ο Ανγκολέζος Μπάστος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αΐν.

Όσον αφορά το σίριαλ Κριχόβιακ, ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε πως ο Πολωνός μέσος έχει έρθει σε επαφή με την Αλ Σαμπάμπ. Το θέμα είναι κατά πόσο ο παίκτης θέλει να πάει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, ρισκάροντας έτσι τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ με την Πολωνία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γενς Γιόνσον. Ο Δανός διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Γενς Γιόνσον γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1993 στην πόλη Άαρχους της Δανίας. Σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας της πόλης του και το 2011 έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Άαρχους σε επίσημο παιχνίδι. Συνολικά αγωνίστηκε σε 120 παιχνίδια με τον σύλλογο της Δανίας (2 γκολ, 4 ασίστ).

Τον Αύγουστο του 2016 πήρε μεταγραφή στην Κόνιασπορ. Με την τουρκική ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ του 2017, ενώ αγωνίστηκε και στο Europa League. Συνολικά μέτρησε 119 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (6 γκολ, 3 ασίστ). Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Κάντιθ, με την οποία αγωνίστηκε σε 61 παιχνίδια την επόμενη διετία.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές ομάδες της χώρας του και τον Νοέμβριο του 2020 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών της Δανίας.»




Photo Credits:www.aekfc.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.