Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Αξεπέραστο Live στοίχημα στα προκριματικά του Champions League!

bwin – Αξεπέραστο Live στοίχημα στα προκριματικά του Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/7/2022 00:04
Με ακόμη επτά αγώνες συνεχίζεται ο 1 ος προκριματικός γύρος του Champions League. Τέσσερις αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα για το Copa Libertadores!

bwin – Προσφορά* με καθημερινά έπαθλα στα Virtual Sports!

Το δεύτερο… πιάτο του Champions League

Αρκετά νωρίς ξεκινά το αποψινό πρόγραμμα των πρώτων αναμετρήσεων του 1 ου προκριματικού γύρου του Champions League. Πρώτη σέντρα στις 17:00 στο Καζακστάν, με την Τομπόλ να φιλοξενεί την Φερεντσβάρος. Δύο ώρες αργότερα στο Ελσίνκι η HJK υποδέχεται την RFS. Μία ομάδα που πέρσι έκανε αίσθηση με την ευρωπαϊκή της πορεία, η Μπόντο Γκλιμτ, φτάνοντας μέχρι και τα προημιτελικά του Europa Conference League, έχει πρώτη αντίπαλο της την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε και θέλει ν’ αποφύγει την οποιαδήποτε έκπληξη! Στις 20:30 η Ντουντελάνζ θέλει να κάνει το πρώτο… βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση, αντιμετωπίζοντας τα Τίρανα στο Λουξεμβούργο. Στο Μοστάρ, η Ζρίνσκι θέλει να κάνει το… μπαμ νικώντας το φαβορί στο ζευγάρι, Σέριφ Τίρασπολ. Στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, η ομώνυμη ομάδα θα παίξει με την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Στην Μπρατισλάβα το τελευταίο ζευγάρι αγώνων και το Σλόβαν – Ντινάμο Μπατούμι.bwin Summer Park και η πιο μεγαλειώδης διαδρομή επάθλων* ξεκινάει εδώ!

Και Copa Libertadores

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνονται στο αποψινό πρόγραμμα της φάσης των «16» του Copa Libertadores. Με… τυπική διαδικασία μοιάζει το ματς της Παλμέιρας κόντρα στη Σέρο Πορτένιο. Η ομάδα του Άλμπελ Φερέιρα και κάτοχος του τίτλου τις δύο τελευταίες σεζόν, πέρασε άνετα με 3-0 από την Παραγουάη και πλέον περιμένει το δεύτερο ματς ώστε να «σφραγίσει» το εισιτήριο. Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Φλαμένγκο, που επικράτησε εκτός έδρας της Ντεπόρτες Τολίμα και τώρα θέλει στο γήπεδο να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Ντέρμπι στο «Monumental». Η Ρίβερ Πλέιτ καλείται ν’ ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 που πήρε η Βελές Σάρσφιλντ στο πρώτο ματς. Τέλος στο άλλο αργεντίνικο ντέρμπι είναι όλα «ανοικτά», ανάμεσα σε Κολόν και Ταγιέρες, έπειτα από το 1-1 στην έδρα της δεύτερης.

bwin – Μοναδικά έπαθλα* στο Check Point!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις