Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Κορυφαίο live στοίχημα στα προκριματικά του Champions League!

Sportingbet - Κορυφαίο live στοίχημα στα προκριματικά του Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/7/2022 00:04
Δεύτερη ημέρα του 1 ου γύρου των προκριματικών του Champions League απόψε με ακόμα επτά αναμετρήσεις. Τομπόλ Κοστανάι – Φερεντσβάρος και Ζρινίσκι Μόσταρ – Σέριφ Τίρασπολ, τα ματς που ξεχωρίζουν.

Aποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στα προκριματικά του Champions League!

Στοχεύει μακριά η Φερεντσβάρος!

Το… εμπόδιο της Τομπόλ Κοστανάι από το Καζακστάν καλείται να ξεπεράσει η Φερεντσβάρος, εάν θέλει να συνεχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Η Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας έχει τον πρώτο… λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης απέναντι σε μια ομάδα που δεν διαθέτει εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες. Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, γνωστός από την θητεία του στον πάγκο της Εθνικής Ρωσίας, αντιμετώπισε την προηγούμενη εβδομάδα τις Καρλσρούη και Λουντογκόρετς σε φιλικές αναμετρήσεις, δείχνοντας σε απόλυτο βαθμό την ετοιμότητα της. Στον αντίποδα, το πλεονέκτημα των συνεχόμενων αγώνων εξαιτίας των υποχρεώσεων της στο Πρωτάθλημα Καζακστάν, θέλει να εκμεταλλευτεί η Τομπόλ. Οι περσινοί πρωταθλητές έχουν δείξει και φέτος πολύ καλά στοιχεία. Βρίσκονται στην 3 η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αστάνα και το κίνητρο τους είναι τεράστιο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Όποιος προκριθεί από το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στον 2 ο γύρο μία εκ των Σλόβαν Μπρατισλάβα ή Ντιναμό Μπατούμι.Προσφορά* στα Virtual Sports με καθημερινά έπαθλα*!

Με τον περσινό… αέρα!

Από τον 1 ο προκριματικό γύρο του Champions League ξεκινάει και φέτος τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, η Σέριφ Τίρασπολ του Στέφανου Ευαγγέλου. Ο σύλλογος από τη Μολδαβία που την περσινή σεζόν αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη του θεσμού, επικρατώντας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της μετέπειτα πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ, αντιμετωπίζει στο Μόσταρ της Βοσνίας την τοπική Ζρινίσκι. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο στόχος των πρωταθλητών Μολδαβίας είναι η είσοδος στους ομίλους της διοργάνωσης. Από την άλλη, η Ζρινίσκι που κατέκτησε πανηγυρικά το πρωτάθλημα της χώρας της, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού στο Τίρασπολ. Ο νικητής από το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μάριμπορ ή Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις