Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Στην Cosmote TV τα φιλικά προετοιμασίας των «πράσινων» (video)

Παναθηναϊκός: Στην Cosmote TV τα φιλικά προετοιμασίας των «πράσινων» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/7/2022 18:13
Τη συμφωνία της με τον Παναθηναϊκό για τη μετάδοση των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε την Τρίτη (5/7) η Cosmote TV.

Οι «πράσινοι» αναχώρησαν για την Αυστρία όπου και θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους δίνοντας τέσσερα φιλικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV ξεκινάει ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Στην ατζέντα του «τριφυλλιού» για τον μήνα Ιούλιο περιλαμβάνονται 4 φιλικά ματς, τα οποία οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν στα κανάλια COSMOTE SPORT, μαζί με το πλούσιο ρεπορτάζ της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας της COSMOTE TV.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα βρεθούν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στην πρεμιέρα τους οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Κίτσμπουελ, την Πέμπτη (7/7), ενώ θα ακολουθήσουν οι δυνατές αναμετρήσεις με Γουότφορντ (Κυριακή 10/7), Αλ Ντουχάιλ (Πέμπτη 14/7) και Λεβερκούζεν (Κυριακή 17/7).

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να αντιμετωπίσει τον Βόλο ΝΠΣ, σε μία αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 24/7».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.