Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γάνδη - Άρης 0-1: Βγάζει... γούστα στα φιλικά

Γάνδη - Άρης 0-1: Βγάζει... γούστα στα φιλικά

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/7/2022 18:00
Ο Άρης νίκησε 1-0 τη Γάνδη στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους κι έδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο, με τον Ματέο Γκαρσία να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 35΄ με πέναλτι.

Οι «κίτρινοι» μόλις λίγες ημέρες μετά τη φιλική ήττα από το Αμβούργο με 4-3, έδειξαν ότι διαθέτουν ένα αρκετά καλό σύνολο με τον Χερμάν Μπούργος να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα και να μένει ικανοποιημένος.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο οι Βέλγοι ήταν εκείνοι που πίεσαν και ο Σιαμπάνης πραγματοποίησε δύο σημαντικές επεμβάσεις.

Η πρώτη φορά που οι Θεσσαλονικείς πάτησαν περιοχή ήταν στο 35΄και μάλιστα κέρδισαν πέναλτι, με τον Παναγίδη να ανατρέπεται από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Ματέο Γκαρσία εκτέλεσε εύστοχα νικώντας τον Ρουφ κι άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη ο Άρης κατάφερε να ελέγξει το ματς σε γενικές γραμμές και στο 79' πέρασε ως αλλαγή και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τζαμαϊκανός Αντρέ Γκρέι.

Αμέσως ο έμπειρος στράικερ έκανε αισθητή την παρουσία του κι επτά λεπτά αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

Τελικά δεν άλλαξε το παραμικρό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή φιλική νίκη, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Σιαμπάνης, Μαρμαρίδης, Χαΐροβιτς, Μπράμπετς, Τανούλης, Χρυσόπουλος, Ντιοπ, Σγουρός, Ματέο Γκαρσία, Παναγίδης, Χατζηιωάννου

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κουέστα, Πίρμσαν, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Χρυσόπουλος, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Ιτούρμπε, Πάλμα, Μαντσίνι, Γκρέι

Γάνδη (Χέιν Βανχάιζενμπρουκ): Ρουφ, Λαχά, Ενγκαντό, Οκούμου, Νούριο, Καστρομέντες, Οφόε, Κουμς, Γκουλσάγκερ, Κάιπερς, Μπρούνο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.